Kurz driftu v Rakousku (3.2.2012)

Ahoj,

v rámci Subaru fan clubu jsem se pustil do organizování akce v rakouském Lungau, školu driftu pod vedením výborných instruktorů (Werner Gusenbauer) znalých okruhu i čtyřkolek. Bude to pátek 3.února na Lungau ringu /příjezd čtvrtek 2.2.2012. Abychom si zajezdili, nezbylo než si celý okruh exkluzivně pronajmout, což stojí strašný ranec :-( Maximum je 15 aut, budeme ve dvou skupinách, každá svého instruktora. Jedno motivační video najdete např. na http://www.youtube.com/watch?v=oq7zyl7PKw8&feature=player_embedded  Je to tam úžasné.

Lungau ring je perfektní v tom, že je 1,5 km dlouhý, rolbou udržovaný. A díky nadmořské výšce a okolí Alp tam sníh není luxusem jako u nás.

Měli byste někdo zájem se přidat? Ještě mám pár volných míst. V rámci ceny je:

- exkluzivní pronájem LURI (Lungau ring) na 1 den
- instruktoři (2 pro 15 aut, 3 pro 20 aut)
- traťový technik - např. pro vytahování aut, stavění dráhy, apod.
- vysílačky
- oběd, celodenní horké a studené nápoje, odpolední káva
- pronájem zázemí areálu (záchody, vytápěná místnost, atd.)

Komu by to nestačilo, tak v okolí LURI jsou ještě 2 další okruhy, přičemž se snažím domluvit, aby se dalo jezdit další den (v sobotu) na tom druhém - přidat se jako individualisti. Ostatní mohou lyžovat v blízkém areálu, který je také hodně příjemný na lyžování.

A teď...cena. Ač je to čistě za náklady, vychází to na 490 euro / auto (resp. 13 000 Kč). K tomu je nutné přičíst ubytování. Pokud máte jakékoliv dotazy, rád zodpovím.

P.S. Tangovi to přijde jako snobská akce a chce vymyslet něco tady v ČR za lepší peníz. Nicméně se sněhem je to tady dost problém, Sosnová musí být hurá akce (večer sněží, ráno jedu)... to Rakousko je větší jistota. Aby to šlo udělat jako kurz i s pořádnými instruktory, tak by člověk na tu Sosnovou musel dát na 3 dny sněžná děla a dotáhnout rolbu :o)

Komentáře

Ja bohuzel za sebe musim

Ja bohuzel za sebe musim rict, ze uz jsme zacali s kamaradem jednani se subaru liska, kde pojedem asi na oba dva dny jednim autem Evo IX co si on koupi a dame to na pul...

I kdyz ani jsem to jeste neodsouhlasil pac si mozna misto toho nadelim "oci" abych lepe videl

S Liškou jsem původně taky

S Liškou jsem původně taky chtěl jet. Díky tomu, že to organizují už pár let, mají v tom větší praxi a určitě to na tom bude znát. Bohužel mi nesedl termín. Menší mínus na jejich akci je v tom, že si LURI nepronajímají jen pro sebe, ale jedou tam jen jako skupina... takže se může stát, že tam bude dost plno.

Dantasiku, doufám, že aspoň poreferuješ, pokud tam vyrazíš :o) Tím, že asi nedám dohromady dost lidí, tak otázkou, jestli to nakonec klapne.

Já jsem slyšel, že Liška

Já jsem slyšel, že Liška pouští na dráhu víc lidí, než je v pořádku, že je tam pak přecpáno.A že se tam pak nedá jezdit a lidi se talčí... Řeším, kam jet a asi jsem to našel: http://amater-cup.cz/?p=kalendar&lang=cs&date=1357858800

Kurz driftu v Rakousku (3.2.2012)

Akce dopadla perfektně. Skvělé počasí, na celém okruhu nás bylo jen 9 aut, takřka ideální podmínky. Jediné Mitsu tam bylo Evo v roli rallye-taxi :o) Kdo by měl chuť, sestříhané video z akce je na http://www.youtube.com/watch?v=VSviQpRMAac